Op zoek naar tuincentrum xxl deventer?

 
tuincentrum xxl deventer
Tuincentrum XXL op Snipperling failliet verklaard Oozo.nl.
Tuincentrum XXL op Snipperling failliet verklaard. Woensdag 2 december 2015 2357: uur. Bron De Stentor. Deventer Tuincentrum XXL op de Snipperling is woensdag door de rechtbank in Almelo failliet verklaard. In april kwam het bedrijf nog vanuit Zutphen naar Deventer.
Gisteren is Tuincentrum XXL failliet. Leven in Deventer Facebook.
Tuincentrum XXL Deventer failliet verklaard. Woensdag is Tuincentrum XXL die gevestigd is op de Snipperling door de rechtbank in Almelo failliet verklaard. Eerder dit jaar kwam het bedrijf over uit Zutphen en nam het al eerder failliet verklaarde Oxalis over.
Officiƫle SV RKDEO webshop Voetbalshop.nl.
De zool is voorzien van veel kleine noppen die een perfecte grip geven op straat maar ook kunstgras. Trainers en sneakers met comfortabele pasvorm voorzien van extra demping voor training of ontspanning op straat. Ontworpen voor het spelen op natuurgras.
Faillissementsverslag Tuincentrum Deventer Xxl B.V. Faillissementsverslagen.com.
Faillissementsverslag Tuincentrum Deventer Xxl B.V. Op 31-03-2016 is het faillissementsverslag met kenmerk 08_ove_15_597_F_V_03 gepubliceerd, dit verslag is opgemaakt door de curator inzake het faillissement van Tuincentrum Deventer Xxl B.V. Alleen geregisteerde abonnee's' van Faillissementsverslagen.com hebben toegang tot de volledige details van het dossier.
Tuincentra in Deventer met openingstijden en koopzondagen.
Zo kunt u de andere bezoekers van de website laten weten wat u van het tuincentrum vond. U kunt het assortiment, de service en het prijsniveau van het tuincentrum in Deventer beoordelen. Klik hieronder op een van de vermelde adressen om de pagina van het tuincentrum te openen.
Domeinnaam niet ingeschakeld.
De domeinnaam die u wenst te bereiken is niet ingeschakeld. Dit houdt waarschijnlijk verband met het feit dat deze in het Control Panel gedeactiveerd is. Wanneer u de eigenaar van deze domeinnaam bent, kunt u voor meer informatie contact opnemen met de helpdesk van uw hostingprovider.
Faillissement Groencentrum Deventer B.V. te Deventer F.08/18/261 FaillissementsDossier.nl.
Hannoverstraat 2 7418BL Deventer. Groencentrum Deventer B.V. Hannoverstraat 2 7418BL Deventer. Uitspraak faillissement op 14 augustus 2018. Er zijn geen gerelateerde dossiers gevonden. Curator / bewindvoerder. Registreer of log in om het telefoonnummer of andere contactinformatie in te zien Alle dossiers.
Tuinmani Bestrating, schuttingen, veranda's' blokhutten en meer tuinmaterialen.
De tuinexperts van Tuinmani zijn al meer dan 15 jaar actief in de tuinenbranche. In 2000 zijn wij ontstaan uit het bestaande bedrijf Berkum Beton en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een begrip in onze sector in Deventer en omstreken.
Tuincentrum XXL op Snipperling failliet verklaard Kranten.com.
Het Laatste Nieuws. Tuincentrum XXL op Snipperling failliet verklaard. Deventer Tuincentrum XXL op de Snipperling is woensdag door de rechtbank in Almelo failliet verklaard. In april kwam het bedrijf nog vanuit Zutphen naar Deventer. Kranten.com, bron: De Stentor Deventer, 02-12-2015.
Curatoren.nl Faillissement Tuincentrum Deventer XXL B.V.
stuur curator bericht. Op 01-12-2015 is Tuincentrum Deventer XXL B.V. door de rechtbank in staat van faillissement verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F 15 597. Tuincentrum Deventer XXL B.V. heeft als activiteit-en tuincentra.
Tuincentrum Xxl in voormalig Oxalis-pand Tuincentrumzaken.
Ondernemer Herman Wesselink heeft besloten de kas te betrekken en deze om te toveren tot Tuincentrum Xxl Deventer. Vrijdag 24 april gaan de deuren weer open. Samen met zijn vrouw Margareth en dochter Esther runt Herman momenteel Tuindeko Xxl in Zutphen.

Contacteer ons