Resultaten voor tuincentrum leurs

 
tuincentrum leurs
Tuincentrum Leurs in Venlo.
Er is een glijbaan, speeltuin en kinderhoek en in het sfeervolle restaurant kunt u genieten van een ontbijt, lunch, diner of klein hapje en een drankje. Tuincentrum Leurs: als u voor prijs en kwaliteit gaat! Zo ziet u maar weer: Tuincentrum Leurs is een heerlijk dagje uit voor u én uw kinderen.
Tuincentrum Leurs.
Een dagje funshoppen voor je huis of tuin? Kom naar Tuincentrum Leurs in Venlo voor een uitgebreide keuze aan tuinmeubels, barbecues, tuin en kamerplanten, woonaccessoires en nog veel meer. Geniet van een lekkere kop koffie met gebak in ons Tuincafé of bij La Piazza Leurs, terwijl de kinderen zich uitleven in de gratis indoor speeltuin.
Restaurant Tuincentrum Leurs in Venlo Limburg. Route.nl. Route.nl. Falk. Route.nl. Facebook. Twitter. Pinterest. Facebook. Twitter. Instagram. Pinterest.
Upgrade naar premium. Tuincentrum Leurs Restaurant. Normaal gesproken ga je waarschijnlijk naar het tuincentrum als je nieuwe plantjes nodig hebt voor in de tuin, maar bij Tuincentrum Leurs kun je ook terecht voor een kopje koffie of een lekkere maaltijd.
Tuincentrum Leurs Tuincentrum Venlo gemeente 358 recensies 8.978 foto's' Facebook.
Bekijk meer van Tuincentrum Leurs op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Tuincentrum Leurs op Facebook. Nieuw account maken. Tuincentrum in Venlo gemeente. 4.6 van 5 sterren. Community Alles weergeven. 11.808 personen vinden dit leuk. 11.705 mensen volgen dit.
Tuincentrum Leurs, Venlo Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Ontbijten in een gezellige Italiaanse ambiance, in tuincentrum. Met vrienden en familie zijn we wezen ontbijten bij Leurs. In dit tuincentrum is nu ook een horecaruimte gecreëerd in Italiaanse sfeer. Je zit daar gezellig en kunt genieten van een eenvoudig ontbijt, met een goeie prijs-kwaliteit verhouding.
Tuincentrum Leurs Foto van Tuincentrum Leurs, Venlo TripAdvisor.
Tuincentrum Leurs Foto van Tuincentrum Leurs, Venlo. Restaurants in Venlo. Tuincentrum Leurs Afbeeldingen. Foto: Tuincentrum Leurs. Van beoordeling: Mobile Photo Upload van Tuincentrum Leurs. Alle 20 beoordelingen zien. 43 van 124 Restaurants in Venlo. Straelseweg 370, 5916 AD, Venlo, Nederland.
Opening Kerstshow Tuincentrum Leurs.
Eén van Nederlands grootste kerstshows, de Kerstshow van Tuincentrum Leurs, wordt op donderdag 1 oktober feestelijk geopend! Jaarlijks trekt Tuincentrum Leurs meer dan 350.000 bezoekers met hun prachtige kerstshow. Wie straks binnenloopt bij Tuincentrum Leurs, komt terecht in een wondere wereld vol beleving en inspiratie.

Contacteer ons